Restoranas tobulai šventei

Užvakar minėjome draugės gimtadienį, ir su keliais bičiuliais susitarėme susitikti restorane. Kadangi susibūrimui buvo svarbi proga, įprastos picerijos, kuriose susirenkame dažniausiai, netiko, tad teko pasvarstyti, kokį restoraną vertėtų pasirinkti. Dažniausiai rinkdamiesi restoraną pasikliaujame draugų rekomendacijų, ir neseniai man kolega sakė, kad nauju jo atradimu tapo

restoranas Imperial, kuriame lankėsi ne taip ir seniai. Susitarėme su draugais susitikti šiame restorane, ir tikrai nenusivylėme savo pasirinkimu. Lankantis restorane man svarbiausi yra keturi kriterijai: interjeras, aptarnavimo kokybė, maisto ir gėrimų pasirinkimo gausa, ir, žinoma, patiekalų ir gėrimų skonis. Kadangi restoranuose tenka lankytis ne taip ir dažnai, patiekalų kaina nėra tokia svarbi.

Mums patiko šio restorano interjeras ir tikrai jauki atmosfera: grojo rami muzika, tad galėjome atsipalaiduoti ir visą dėmesį skirti vien tik bendravimui, ir, žinoma, tikrai skaniam maistui. Dėl laiko stokos su bičiuliais susitinkame ne taip ir dažnai, tad kiekvienas susitikimas yra tikrai ypatingas. Padavėja buvo labai maloniai nusiteikusi, ir padėjo išsirinkti užkandžius bei gėrimus. Šiame restorane itin gausus šampano pasirinkimas, tad patiems pasirinkti tinkamiausią nebuvo labai paprasta.

Vos tik atsivertėme valgiaraštį, supratome, kad čia maistu tikrai neteks nusivilti: visi siūlomi patiekalai atrodė tikrai labai gardžiai, tad nebuvo paprasta nuspręsti, kokius patiekalus pasirinkti. Pirmiausia užsisakėme užkandžių: užkeptų austrių, ančių kepenėlių pašteto su trumais ir užkepto ožkos sūrio. Visi šie užkandžiai puikiai derėjo su pasirinktu šampanu – šiame restorane siūlomo šampano pasirinkimas yra tikrai labai didelis. Taip pat restorane yra siūlomas ir degustacinis meniu, tačiau jis susideda iš šešių ar septynių patiekalų, o mes tebuvome keturiese, tad nusprendėme išsirinkti valgius iš pagrindinių patiekalų meniu.

Begurkšnodami puikaus skonio šampaną išsirinkimo ir pagrindinius patiekalus: rožinio tuno filė, įdarytą papriką su ožkos sūriu, jūros šukučių su tikrai gardžiu padažu ir jautienos išpjovos kepsnį. Patiko ne tik tai, koks yra šių patiekalų skonis, bet ir tai, kaip šiame restorane yra pateikiamas maistas: atnešti patiekalai dar labiau žadino apetitą. Visi pasirinkti patiekalai atrodė tikrai labai gardžiai, ir visi likome tikrai patenkinti savo pasirinkimais. Valgiai buvo ne tik skanūs, bet ir sotūs, tačiau gimtadienis be torto – ne gimtadienis, tad užsisakėme „Napoleono“ torto bei kavos. Šio torto skonis buvo tikrai puikus – jo niekaip negalėtume palyginti su prekybos centruose parduodamu tortu, tad desertas puikiai apvainikavo vakaro pabaigą.

Jei ieškote, kur galėtumėte paminėti svarbią progą, restoranas Imperial gali būti tikrai puikiu pasirinkimu. Čia siūlomi tikrai ypatingi valgiai, o didelis šampano pasirinkimas visada leis išsirinkti tokį, kuris tikrai patiktų. Nors ir nesu didelė šampano mėgėja, tačiau šampanas, ragautas šiame restorane, tikrai patiko ir man. Jubiliatė – priešingai, labai mėgsta šampaną, tad džiaugėsi, kad pasiūlėme apsilankyti šiame restorane. Vakaras tikrai neprailgo, kadangi su bičiuliais nesimatėme labai ilgą laiką, o maistas ir gėrimai buvo tikrai ypatingi. Šį restoraną rekomenduoju visiems, kurie vertina puikią maisto kokybę, ir, žinoma, mėgsta šampaną – juk jo pasirinkimas restorane yra tikrai platus. Rezervuoti staliuką restorane Imperial galite internetu.

Gražina

Gražina paskelbė 704 publikacijas

Įrašų navigacija


Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukeliai pažymėti simboliu *

Jūs galite naudoti šiuos HTML tag'us:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>