Geriausi automobilių nuomos pasiūlymai Vilniuje

Automobilių nuomos paslaugos Vilniuje

Vilniuje yra daug automobilių nuomos paslaugų. Jei ieškote lankstaus automobilio nuomos sandorio, galite rasti tinkamą pasiūlymą bet kurioje iš šių Vilniaus automobilių nuomos bendrovių:

NuomaGeriausias laikas išsinuomoti automobilį

Geriausias laikas išsinuomoti automobilį Vilniuje yra nuo birželio iki spalio mėn. Oras vis dar šiltas, o veiklos netrūksta. Jei planuojate verslo kelionę į Vilnių, automobilį turėtumėte išsinuomoti iki gegužės mėn. Yra keletas priežasčių, kodėl. Pirma, tai yra turistinio sezono pabaiga, t. y. ne sezono metu. Tai reiškia, kad automobilių nuomos paklausa bus maža. Todėl nuomos bendrovės, norėdamos pritraukti klientų, nustatys mažesnes nuomos kainas. Antra, yra didelė lietaus rizika. Dėl to bus uždaryta daug įmonių ir lankytinų vietų. Dėl to jausitės nuobodžiaujantys ir nusivylę. Galiausiai, šiuo laikotarpiu blogiausia padėtis keliuose ir viešajame transporte. Turėtumėte vengti vairuoti, o viešasis transportas yra bloga idėja dėl juo besinaudojančių žmonių kiekio. Jei norite pasivažinėti po Vilnių ir jo apylinkes, bet išvengti eismo, tuomet turėtumėte išsinuomoti automobilį iki gegužės mėnesio.

Geriausi automobilių nuomos pasiūlymai

Geriausi automobilių nuomos pasiūlymai Vilniuje yra tie, kuriuos siūlo "Sixt Vilnius". Galite išsinuomoti automobilį vos už 17 eurų per dieną. Arba vos už 28 € per dieną galite gauti prabangų automobilį. Jei planuojate kelionę po Lietuvą, tuomet turėtumėte gauti "Europcar Vilnius" automobilių nuomos pasiūlymą Vilniuje – adcrent.com. Galite gauti neribotos trukmės automobilio nuomos pasiūlymą vos už 31 € per dieną. Arba galite gauti prabangių automobilių nuomos pasiūlymą vos už 58 € per dieną. Vilniaus "Europcar Vilnius" automobilių nuomos pasiūlymai yra tikrai neprilygstami.

Prabangių automobilių nuomos pasiūlymai Vilniuje

Geriausius prabangių automobilių nuomos pasiūlymus Vilniuje siūlo "Europcar Vilnius". Prabangių automobilių nuomos sandorį galite gauti vos už 58 € per dieną. Arba galite gauti neribotos automobilių nuomos pasiūlymą vos už 31 € per dieną.

Neribotos ir prabangių automobilių nuomos pasiūlymai

Jei ieškote automobilio nuomos pasiūlymo, suteikiančio neribotą kilometrų skaičių ir prabangų važiavimą, tuomet turėtumėte gauti pasiūlymą iš "Europcar Vilnius" Vilniuje. Neribotos automobilių nuomos pasiūlymą galite gauti vos už 31 € per dieną. Arba galite gauti prabangaus automobilio nuomos sandorį vos už 58 € per dieną.

Gražina

Gražina paskelbė 687 publikacijas

Įrašų navigacija


Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukeliai pažymėti simboliu *

Jūs galite naudoti šiuos HTML tag'us:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>